- bli med du også, det vil lønne seg!

Norsk Rørleggerbarometer

Ny hjemmeside med unike priser på kunde og medarbeiderundersøkelser av topp kvalitet. 

Klikk for å gå rett til tilbudene. http://www.maturusresearch.com/#!priser--tilbud/c5fo

Klikk for å gå til den nye hjemmesiden: http://www.maturusresearch.com

 

Supertilbud til alle rørleggere i Norge!

Nå kan du få din egen kundeundersøkelse og sammenligne deg med alle de andre rørleggerne som også deltar i undersøkelsen. 

Benytt anledningen, dette er Norges største kundeundersøkelse, spesielt tilpasset for rørleggere.

Meld deg på i dag og du kan sikre dine inntekter og selge mer.

Hva spør vi om, eller hva får du svar på i denne undersøkelsen.

Bl.a. får du svar på dette: • Om dine nye kunder får det de forventer. • Hvor fornøyde og lojale dine ”gamle” og ”nye” kunder er. • Hvordan de oppfatter verdien av jobben dere gjør i forhold til kvaliteten på arbeidet. • Om de har klaget, på hva og hvordan dette på virker lojalitet, gjenkjøp og anbefalinger. Vi vil også spørre om detaljerte områder og hvordan det påvirker tilfredshet og lojalitet. Her er noen få eksempler: • Hvor tilgjengelige dere er på telefon og e-post • Hvor gode dere er på kundebehandling • Hvor gode dere er til å holde avtaler/komme presist • Hvor gode dere er til å gjøre ”jobben” • Om dere rydder godt nok etter dere og om kunden synes dette er viktig • Om kunnskapen og kompetansen om faget

Hvorfor skal du delta i en kundeundersøkelse?

Det å la sine kunder få lov til å gi tilbakemeldinger på hvordan de opplever din bedrift og dine ansatte er mer enn smart. Først av alt behøver du ikke å gå rundt å "tro" hva kundene mener, men besitte kunnskap om dette gjennom fakta. Det blir det langt enklere å sette inn tiltak som vil virke, noe som igjen vil resultere i flere tilfredse og lojale kunder. Det betyr for de aller fleste, mer kroner i kassa. Nils Arne Eggen (tidligere Rosenborg trener) sa en gang: "det er ingen ting som ødelegger en god diskusjon som nettopp fakta"! Om du er en liten eller stor bedrift, vil du garantert ha glede av å gjennomføre denne kundeundersøkelsen. Den er meget prisgunstig, noen vil si nesten gratis, så da er det bare beslutningen som gjenstår. Om du fortsatt har spørsmål har vi flere satt sammen en rekke spørsmål og svar som vi håper dekker det aller meste av det du lurer på. Har du andre spørsmål er det bare å ta kontakt så skal vi hjelpe deg så godt vi kan.

Tenk på dine ansatte!

Husk, at alle kundeundersøkelser også er en medarbeiderundersøkelse. Det er jo dine ansatte som gjør jobben og det er viktig at de får den opplæringen de trenger for å følge dine retningslinjer og strategier. Dette er en utrolig effektiv måte å få dine ansatte til å "gjøre tingene riktig". Du vil få vite hva kundene mener dere er gode på, hva dere kan forbedre. Om de anbefaler dere videre til venner og bekjente, vel det er et spørsmål om dere "leverer" i forhold til kundens forventninger!

Mer om hvorfor og hvordan? - og hvorfor det er enklere og billigere å bli med på denne undersøkelsen.

Alle forstår at en høy og god kundetilfredshet er viktig for overlevelsen av våre virksomheter. Hvordan finner vi da ut om våre kunder er fornøyd? Den beste måten å finne ut om kundene er fornøyde, er å spørre dem. Dog skal vi være klar over at ikke alle liker å få direkte spørsmål, derfor anbefaler vi å benytte e-post og internett. Dette er *anonymt og ikke minst kostnadseffektivt. Når du gjennomfører en kundetilfredshet undersøkelse, er det viktig å forstå hvordan man stiller spørsmålene og hva du skal spørre kundene om. Hvor, når og hvor ofte du stiller disse spørsmålene er også viktige. Imidlertid er det viktigste hva du gjør i ettertid med de svarene du har mottatt. Alle som gjennomfører tiltak, vinner alltid kundenes gunst. *(vi anbefaler anonymitet i generelle undersøkelser, men her har vi flere varianter og alternativer)

Kundeundersøkelser, nei takk! (et lite innspill til diskusjonen)

Noen sier: "Jeg snakker med kundene mine hver dag, så jeg vet hva de mener." Vår erfaring er nok noe anderledes. 98% av alle de som sier dette, lærer noe hver gang de alikevel gjennomfører en undersøkelse. Det er også beviset at de som gjennomfører løpende undersøkelser også utnytter sine ressurser langt mer effektivt og tjener mer penger. "Nei jeg trenger ikke å sende ut noe spørreskjema for å finne ut dette, vi har mer enn nok å gjøre"! Jo du kan sikkert ha nok å gjøre, men vi vil alikevel anbefale "dere" som har nok å gjøre og gjennomføre en kundeundersøkelse. Om vi skal si det i kundenes ånd, vise kundene den respekten å la de få fortelle hvor tilfreds de er. Det at du har nok å gjøre vil ikke si at kundene er tilfreds, - med alt, - eller?

 

Gjennomføring av kundeundersøkesler er med på å sikre bransjes seriøsitet og vi anbefaler derfor alle rørleggere å gjennomføre kundeundersøkelser.

Siden tilbudet til Maturus er så prisgunstig som det er presentert bør dette være et relevant alternativ.

Vi ønsker lykke til!