Her legger vi ut viktig informasjon som kan hjelpe deg i ditt arbeid med å optimalisere ditt salg, enten via nettet eller på annen måte.

- nyttig for å være oppdatert

Nyheter fra Diggi.no og andre nettaviser

Her finner du aktuelle linker til artikler som kan hjelpe deg å forstå hvordan du skal kunne utnytte og optimalisere dine hjemmesider og ditt salg. Vi har ingen ambisjon om å klare å holde denne siden a jour, men skal forsøke å legge inn relevant og viktig informasjon og nyheter.
Google hos Maturus

- det er viktig å ikke sovne i timen, google optimalisering handler om å stå på

Google bygger ny Google

Om du ønsker å være god på Google optimalisering, må du enten følge med selv eller samarbeide med noen som kan og forstår. Er du avhenig av å få nye kunder via Google i dag, må du følge med i timen.

Vi samarbeider med profesjonelle aktører og våre anbefalinger gjenspeiler også dette. Vi følger opp våre kunder slik at de er optimalisert, - løpende.
Maturus ledere

Google begraver nettkataloger

Katalogtjenester med betalte lenker har lenge vært uglesett hos Google, som mener de skaper skjeve søkeresultater.

Den nye versjonen av verdens mest brukte søkemotor vil straffe dem, ved å flytte de langt bakover i trefflistene.

- dette gjelder fortsatt, men følg med snart er det nye regler

SLIK SLÅR DU KONKURRENTENE DINE I GOOGLE

Som sagt, følg med på hva Google gjør. Det er ikke bare å tro at det du gjorde i går er reglen i morgen. Google tenker hele tiden på seg selv og hvordan de skal kunne sørge for at de som forsøker å tjene penger på oppdatering av din kunnskap, må skjerpe seg.

Uansett her er det gode råd som kan hjelpe deg å forstå.
Maturus modell

- husk ting tar tid

SØRG FOR AT GOOGLE GIR DEG KUNDER

Ikke tro at Google gir deg kunder uten at du fortjener det, det er fortsatt hardt arbeid som gjelder. Om din strategi ikke holder mål, vil heller ikke Google være nyttig. Mange vi snakker med sier at de ikke oppnår resultater og det kan det nok være menge årsaker til. Vår erfaring er at du først må begynne med din egen strategi og være sikker på at den er godt forankret internt og blant dine eksisterende kunder. Da først vil faktisk også Google virke. Det er nå vårt råd. Ta gjerne kontakt for å drøfte hvordan du best bør ta tak i din egen utfordring.