Solide og faglig sterke undersøkelser.

Nyttårstilbud på medarbeiderundersøkelse!

Ny hjemmeside med unike priser på kunde og medarbeiderundersøkelser av topp kvalitet. 

Klikk for å gå rett til tilbudene. http://www.maturusresearch.com/#!priser--tilbud/c5fo

Klikk for å gå til den nye hjemmesiden: http://www.maturusresearch.com

Medarbeiderne er bedriftens viktigste ressurs. For oss er det ingen tvil at de bedrifter som skaper Tro på bedriftens Strategi og Mål og samtidig stiller krav og følger med god kommunikasjon, er vinnerne. Dette er ikke lett men mulig. En ting alle disse bedriftene gjør er å gjennomføre løpende medarbeiderundersøkelser og gjennomfører relevante tiltak. Alt for å sikrer bedriftens posisjon og lønnsomhet. Tro oss, - de har i tillegg lavere sykefravær.

Medarbeiderundersøkelser behver ikke være kompliserte!

Vår modeller og metoder for å gjennomføre medarbeiderundersøkelser er faglig meget solide. Vi har mange års erfaring på gjennomføring av denne type undersøkelser både i store og små bedrifter. Denne undersøkelsen som nå er gitt som vårt nyttårstilbud til din bedrtift er ikke redusert til en lett liten variant, men er den samme som vi benytter i de aller fleste virksomheter. Garanti: Denne undersøkelsen er blant de aller beste og tåler sammenligning med hvilken modell som helst. Dette er markedets beste tilbud.

Hvorfor gjør vi dette?

Vi ønsker å posisjonere oss sterkere i markedet og benytter derfor det enkleste midlet, - pris. Det å gi deg en så lav pris som du fikk i din e-post er helt unikt. Ta kontakt for å drøfte når du vil starte og eller kanskje du har noen spørsmål som du vil ha besvart først. Uansett så er du velkommen.