- enkelt å tilrettelegge for barnehager

SFO - Undersøkelse for bedre tilbud i skolefritidsordning

Skolenes fritidsordning er viktig for tusenvis av barn og foreldre. Derfor er det også viktig for ledelse og ansatte i SFO å ha en god dialog gjennom året, fortrinnsvis om ting som alle ønsker å sette fokus på. Denne undersøkelsen er bygget på erfaring fra gjennomføring over flere år og kan lett tilpasses lokale behov.

Klikk her - www.norskbarnehagebarometer.no

Clip Art Graphic of a
Maturus løser problememe for SFO

SFO skolefritidsordning

Alle kommuner har plikt til å ha en skolefritidsordning (SFO) for barn på 1.–4. årstrinn og for barn med spesielle behov på 1.–7 årstrinn, før og etter skoletid. Ordningen skal gi barna omsorg og tilsyn. Både inne- og utearealene til SFO skal være egnet til formålet.
Online undersøkelser

Raskt og enkelt med nettbaserte undersøkelser

Gjennomføring av undersøkelser rettet mot foreldre med barn i SFO er enkelt. Det eneste som kreves er en eller begge foreldrenes e-postadresser. Vi tilbyr undersøkelser med ferdige spørsmål, basert på allerede gjennomførte undersøkelser. Selvfølgelig gis det anledning til å tilpasse både spørsmål og svaralternativer. Ønskes full skreddersøm og tilpassing er heller ikke dette noen hindring.

Vi garanterer nødvendig bistand for at gjennomføringen blir en suksess.
Maturus gir deg rask oppfølging

Ta kontakt

Ta kontakt for et møte eller en samtale på telefon. Ønsker du pris kan vi tilby både raske enkle til det vi kan kalle "budsjett" og mer omfattende om dere ønsker litt strategisk bistand for hvordan organisere og tilrettelegge, sett ift besvarelsene.

Alle rapporter kan presenteres som enkle e-linker, pdf og eller skriftelige rapporter.

Vi tilpasser oss ditt budsjett.

Ta kontakt på mail: post@maturus.no

Eller ring: 90 11 75 70

Enkelt å sammenligne mellom forskjellige SFO

Dokumentert behov.

Behovet for et trygt, aktivt og variert fritidstilbud er viktig, dette viser undersøkelsen som Norges Idrettsforbund utførte for Helsedirektoratet i 2008 (se «Utforskertrangen – 'farlig' og sunn»). Undersøkelsen avslørte at barn blir stadig mindre aktive fra de er ni år, men at den aktiviteten som tross alt blir drevet, finner sted på hverdagene – ikke i helgene. Det er tilbudene på skolen og i skolefritidsordningene, samt idrettslagene, som står for den livsviktige aktiviseringen av barna. Derfor er det viktig at dette blir målt på alle skoler.
Barnehage

Barnehager

Om du ønsker å gjennomføre en undersøkelse rettet mot Barnehager, tilrettelegger vi dette på en enkel måte.

Be om spesialtilbud.
Medarbeiderundersøkelser Klimaundersøkelser

Medarbeiderundersøkelser Klimaundersøkelser

Vi tilbyr også fagelige solide og vel gjennomprøvede moddelle og metoder for utvikling av ansatte og ledelse.

Les mer her