Solide og faglig sterke undersøkelser.

Tilbud på kundeundersøkelse!

Ny hjemmeside med unike priser på kunde og medarbeiderundersøkelser av topp kvalitet. 

Klikk for å gå rett til tilbudene. http://www.maturusresearch.com/#!priser--tilbud/c5fo

Klikk for å gå til den nye hjemmesiden: http://www.maturusresearch.com

Gjennomføring av kundeundersøkelser skal etterlate seg et godt inntrykk hos de som blir invitert og besvarer undersøkelsene. Vi har utviklet våre undersøkelser gradvis gjenom de siste ti årene og våre metoder og modeller er derfor vel gjennomprøvet og meget solide. Fordelen er også at du selv på våre rimeligste modeller kan tilpasse spørsmålene etter eget behov.

Kundeundersøkelser gir alltid nyttig informasjon!

Når du gjennomfører en anonym kundeundersøkelse, vil det alltid komme nyttige tilbakemeldinger, som ellers aldri ville kommet fram på "bordet" i en vanlig samtale. Derfor vil det alltid vær nyttig. I mange undersøkelser vi gjennomfører for våre kunder kan vi lese formuleringer som. "takk for at dere endelig gjennomførte en undersøkelse" eller "dette har vi ventet på lenge" og "det er ikke alltid like lett å klage når vi ikke kan gjøre det anonymt, dette var smart". Det er faktisk slik at mange mennesker er beskjedene og liker ikke å klage og være kritiske i all åpenhet. Derfor er alltid en kundeundersøkelse en smart måte å få frem fakta på.

Hva skal du undersøke, eller spørre om?

Først: Vi hjelper deg med alt, men noe av det viktigste du først må ta stilling til er hvorfor du skal gjennomføre undersøkelsen og hva du ønsker å bruke svarene til. Det vil gjøre at kundene i ettertid ser sammenhengen og det er faktisk svært viktig. Alternativene kan være: - Kun sjekke kundenes generelle tilfredshet for å se om det er noe de selv føler må eller bør forbedres. - Du ønsker å finne ut hva dere er best på, sett med kundenes øyne. - Kanskje dere har som mål å skaffe dere flere nye kunder, men er litt usikre på hvilke argumenter som dere kan vinne frem med. - Andre muligheter er avstemning av bedriftens "image" eller omdømme. - Produkt og eller tjenester kan selvfølgelig også måles i en kundeundersøkelse. - Mange ønsker også å få svar på hvordan personalets kunnskap og kompetanse oppfattes av kundene. Det viktigste er at alt dette kan også kombineres

Ta kontakt eller les mer

Ta gjerne kontakt for en uforpliktene samtale slik at vi kan avklare hva du faktisk er på jakt etter. Selv om prisen på vårt nyttårstilbud er svært gunstig, skal du vita at vi stiller opp.

Om du vil lese mer finner du en lang rekke forskjellige artikler og beskrivelser her på våre hjemmesider.

Artikler om:

- nye kunder

- kundetilfredshet

- nettbaserte undersøkelser

- kundeutvikling og markedsføringsloven

Eller kanskje du ønsker å fokusere på det interne:

- Medarbeiderundersøkelser

Ellers finner du masser av artikler om disse temaene her.